De PA900 serie vermogensmeters bestaat uit een mainframe en vier verschillende input modules. Maximaal is er ook ruimte voor vier modules in het mainframe.
De bediening van deze power analyzer is super eenvoudig door het hoge resolutie touch screen. Je selecteerd eenvoudig welke meet resultaten je op het scherm wilt zien maar ook is een grafische weergave van de harmonische componenten mogelijk. Of een oscilloscoop weergave van de ingangssignalen. Complexe bediening van de vermogens- en energie meters behoort hiermee echt tot het verleden

Deze PA 900 power analyzer valt ook op door de hoge nauwkeurigheid en de veelzijdige functionaliteit. Met een bandbreedte tot maar liefst 5 MHz is de PA900 tevens uitstekend inzetbaar als harmonics analyzer.

Afhankelijk van de gewenste specificaties kunt u kiezen uit:
Een bases module met een bandbreedte van 1MHz en een nauwkeurigheid van 0.1%.
Voor nauwkeurige toepassingen is er ook een module met een nauwkeurigheid van 0.03%.
Voor hogere frequenties is er een kaart met een bandbreedte tot 5MHz en voor de extreem lage spanningen is er een module tot 10uV.
Speciaal voor motor applicaties is er ook een torque / speed input module.

Middels een synchronisatie bus is de PA900 power analyzer uit te breiden tot maximaal 20 kanalen.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2016 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden