Pacific Power AFX High-End Programmeerbare AC/DC voedingen

De Pacific Power AFX-serie bestaat uit een reeks krachtige AC-, DC- en AC+DC-compatibele schakelende voedingen met een vermogensbereik van 6kVA tot 180kVA. Alle AFX-modellen beschikken over een 1-fase, split fase en een 3-fase uitgangsconfiguratie, volledig onafhankelijk van elkaar in te stellen. Het spanningsbereik is uitgebreid tot 333VLN/576VLL.

Het brede frequentiebereik van de AFX loopt van 1Hz tot 3000Hz en ondersteunt zowel 400Hz vaste frequentie als de 360Hz-800Hz ‘wild’ frequentie voor in de avionica toepassingen.

Deze voedingen zijn ontwikkeld met de nadruk op prestaties, energie-efficiëntie, installatiegemak en een gebruiksvriendelijk bedieningsinterface. De controller uit de AFX-serie biedt zowel handmatige als volledig programmeerbare besturing. Mede door de uitgebreide mogelijkheden en met behulp van het moderne gebruikersinterface is de AFX-serie makkelijk in te zetten voor zowel eenvoudige als geavanceerde AC en DC vermogenstoepassingen en testopstellingen.

De geavanceerde stroomconversie van de AFX-serie wordt gerealiseerd door digitaal gestuurde hoogfrequent puls breedte modulatie toe te passen. Dit resulteert in een koele, stille en efficiënte werking in een compact formaat . De AFX serie is uitgerust met standaard analoge en digitale I/O-functies, een scoopfunctie voor het vastleggen van spannings- en stroomgolfvormen, een programmeerbare uitgangsimpedantie en harmonische analysemetingen. Bediening vanaf een webbrowser via LAN of USB wordt ook ondersteund via de ingebouwde webserver van de AFX.

Met een volledige controle over spanning, stroom, frequentie, vermogen, fasehoek en harmonische vervorming is geen enkele uitdaging te groot voor de Pacific Power AFX.  De instrumentatie is geschikt voor AC conformiteitstesten van transformatoren, UPS testen, DC lader testen of het simuleren van AC en DC spanningsnetten en storingen.

Veranderen de testvereisten in de toekomst en zijn er grotere vermogens nodig? Dan kunnen bestaande opstellingen eenvoudig worden uitgebreid met extra units. Op die manier worden de kosten van nieuwe investeringen tot een minimum beperkt.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de Pacific AFX.


Advies nodig? Neem contact met ons op