Pacific Power LMX High-End lineaire programmeerbare AC voedingen

Als een hoge netvoedingskwaliteit ertoe doet, is de nieuwe LMX-serie van Pacific Power het antwoord. De lineaire versterkers in de LMX-serie stroombronnen zijn ongeëvenaard in hun vermogen om zuivere golfvormen met een extreem lage vervorming te produceren die vereist zijn voor de meest veeleisende AC Test Power-toepassingen. De LMX-serie is een uitstekende bron van stabiele wisselspanning over een frequentiebereik van 15 tot 5.000 Hz. De uitgangsfrequentie is kwartskristal gestabiliseerd en wisselspanningen zijn mogelijk tot 600V.

De stand-alone modellen variëren van 500VA tot 6kVA. Voor hogere uitgangvermogens kunnen meerdere units parallel worden geschakeld om systemen te creëren die variëren van 8kVA tot 30kVA. De LMX reeks biedt zowel enkelfase als driefasige modellen.

Naast de technische specificaties is veel nadruk gelegd op een laag akoestisch geluid, installatiegemak, gebruiksgemak en veiligheid. De uitgebreide besturings- en bedieningsfuncties zorgen voor een hoge mate van inzetbaarheid en voor een veelzijdigheid aan toepassingen voor de gebruiker.

Toepassingen die kunnen variëren van eenvoudigere applicaties zoals het testen van frequentieregelaars voor het aansturen van pompen en fans. Maar ook voor complexe radartoepassingen in de aerospace en defence sector zijn er meer en meer grotere vermogens in een compact formaat vereist. De LMX-serie speelt in op deze behoefte door een ongeëvenaarde signaal kwaliteit te bieden met uitgebreide controle over spanning, stroom, frequentie, fasehoeken en transiënts. De uitzonderlijk grote bandbreedte (50kHz), gecombineerd met een lage uitgangsimpedantie en hoge Crest factor specificaties geven de LMX-serie de mogelijkheid om uitgangsvermogen van hoge kwaliteit en lage vervorming te produceren bij de meest dynamische belastingen.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de Pacific LMX.


Advies nodig? Neem contact met ons op