Zenone en Pacific Power nieuw bij TTMS

De wereld van de power applicaties ontwikkeld zich razendsnel en de eisen en wensen van de benodigde instrumentatie worden steeds hoger. Om aan de wensen en eisen van de markt te voldoen zoekt TT&MS continu naar nieuwe leveranciers en producten zodat we ook voor die speciale applicaties oplossingen kunnen aanbieden.

Na in 2021 de fabrikant ISEG te hebben toegevoegd met een breed assortiment hoogspanningsvoedingen is TT&MS erin nu opnieuw in geslaagd om twee leveranciers toe te voegen aan het pakket. Wij kunnen met gepaste trots melden dat per januari 2022 de instrumenten van Pacific Power en Zenone verkrijgbaar zijn bij TT&MS.

Pacific Power ontwikkeld technisch geavanceerde, betrouwbare AC- en DC-voedingen. De producten van Pacific variƫren in vermogen van 500VA tot meer dan 625kVA. De instrumentatie wordt gebruikt in Power Line Conditioning, frequentieconversie en programmeerbare AC en DC testtoepassingen. Uniek van deze leverancier zijn met name de regeneratieve voedingen tot 1000Hz met een spanningsbereik van 440Vrms l-n en 760Vrms l-l (AMX) en de lineaire AC voedingen uit de LMX Series met een frequentie bereik tot 5kHz (harmonische tot 50kHz) en een vermogen tot 30kVA.

Het productengamma van Zenone omvat statische AC- en DC stroomgeneratoren tot 50kA, 1- en 3-fasige frequentieomvormers tot 1MVA, 1- en 3-fasige programmeerbare AC Sources tot 1MVA, hoog vermogen bipolaire DC Sources tot 1200V en 1MW, hoog vermogen regeneratieve DC Sources en AC Loads tot 500kVA.

Weer een aanvullingen op het al brede assortiment van voedingen bij TTMS waarbij we nu voor nog meer extreme applicaties u van oplossingen kunnen voorzien.


Advies nodig? Neem contact met ons op