Op de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg, hebben ze verschillende onderzoeksprojecten met betrekking tot groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden.

De uitdagingen van een autonoom Off Grid energiesysteem

Aan de engineeringkant is het doel om zoveel mogelijk autonoom te zijn op het gebied van thermische en elektrische voedingsvoorzieningen. Het doel is om volledige zelfvoorziening te bereiken door  thermische (warmte-koeling) en elektrische energie ter plaatse op een regeneratieve manier te  produceren. Duurzame energiebronnen bieden echter een beperkte voorspelbaarheid en variabiliteit, wat een grote uitdaging is in een elektriciteitsnet waar vraag en aanbod te allen tijde op elkaar moeten aansluiten. Om het elektriciteitsverbruik en de elektriciteitsproductie door middel van variabele hernieuwbare energiebronnen te regelen, zal het afstemmen van de vraag naar energie en het aanbod van energie een belangrijke rol spelen in de toekomstige energiesystemen. Deze vraag en aanbod strategie wordt uitgevoerd met passende energiebeheersystemen, die het mogelijk maken de vraag te verschuiven of te verminderen om het energieverbruik en het productieprofiel van een gebouw te verbeteren door middel van optimale operationele planningen.

Bekijk application note

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden