Het FHI Power Electronics Event vond plaats van 8 tot 10 juni 2021. Dit keer was het een digitaal evenement vanwege de beperkingen die nog steeds gelden als gevolg van de Covid-19 pandemie.

TT&MS consultant André Handgraaf gaf een algemene presentatie met als onderwerp: “Hoe kiest u de juiste AC voeding voor uw applicatie?”. Als ontwikkelaar wilt u alle producten met een stekker testen op specificaties. Werkt het product goed in het spanningsbereik van 196V tot 256V en hoger? Of wordt uw product wereldwijd verkocht en komt u andere spanningen en meer fasesets tegen? Welke frequenties heeft u nodig; 50Hz, 60Hz, 400Hz en 800Hz of hoger? Voldoet het product aan alle lokale normen? Er zijn nog vele andere specificaties die van toepassing zijn op het wisselstroomnet waaraan uw ontwerp moet voldoen. Er is een breed scala aan AC voedingen beschikbaar op de markt, maar waar moet u op letten bij het maken van de juiste keuze?

Klik hier voor de slides van de presentatie en bekijk hem hieronder.

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan vernemen wij het graag.

Wij laten u graag kennismaken met ons assortiment AC voedingen.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden