Door de toenemende druk op het milieu als gevolg van het langdurig gebruik van traditionele fossiele energie, is de ontwikkeling en het gebruik van schone energie, wereldwijd, een belangrijk agendapunt geworden. Waterstof energie wordt beschouwd als de belangrijkste energiebron in de 21e eeuw. Deze schone vorm van energie heeft de voordelen van nul vervuiling, hoge efficiëntie, overvloedige bronnen en een breed toepassingsgebied. Het gebruik van waterstof zorgt niet voor CO2-uitstoot en heeft als restproduct schoon en zuiver water.

De toenemende vraag naar energie zal voor een groot deel als elektrische energie beschikbaar moeten komen. Naast de inmiddels bekende bronnen als zon en wind ligt het dan ook in de lijn der verwachting dat waterstof als energie bron voor de opwekking van elektriciteit zal worden gebruikt.

Voor de omzetting van waterstof naar elektrische energie wordt gebruik gemaakt van een brandstofcel. Voor het, langs de elektrische weg, produceren van waterstof wordt gebruik gemaakt van een Elektrolyser.

Bekijk application note

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden