Met de introductie van het model ISIS zet ISOTECH een unieke dry block temperatuurkalibrator op de markt die echt voor koude rillingen zorgt.
Instelbaar van +40 tot maar liefst -100 graden Celsius is de ISIS een unieke oplossing voor kalibratie van PRT’s, thermokoppels en thermistors bij deze lage temperaturen zonder de noodzaak van een vloeistofbad.
De ISIS is gemakkelijk te transporteren (gewicht 18kg) omdat er geen gebruik wordt gemaakt van kostbare, soms gevaarlijke, vloeistoffen. Dit maakt de ISIS bijzonder geschikt voor zogenaamde on-sitekalibraties aan vriesinstallaties in pharmaceutical, medical en food.
Een zogenaamde Free Piston Stirling Cooler (FPSC) vormt het hart van de kalibrator en draagt zorg voor de koeling van het kalibratieblok. Dit blok is geschikt voor inserts van 35 mm bij 160 mm insteekdiepte. Voor bijvoorbeeld thermische validatie van thermokoppels is er een insert met 20 x 3,5 mm pocket en een 6,5 mm pocket voor de referentieprobe.

Voor uitgebreide specificaties klik ISIS.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden