Thurlby Thandar Instruments (TTi) heeft een nieuwe 100MHz arbitrary waveform generator geïntroduceerd, de TGA12101. Door de speciale opbouw van deze generator kan hij werken als een bijzonder nauwkeurige DDS functie generator met alle gangbare uitgangssignalen als sinus, blokgolf, driehoek etc. Maar ook sin(x)/x en haversine. Dat alles met een frequentie resolutie van 10 digits.

Daarnaast kan de TGA12101 functioneren als een arbitrary functie generator met een variabele klok. Door de variabele klok architectuur heeft deze generator veel meer mogelijkheden dan de arbitrary waveform generatoren, gebaseerd op DDS techniek. Met een verticale resolutie van 12-bit (4096 levels) en een geheugencapaciteit van 256k, kan men elke mogelijke complexe waveform met hoge nauwkeurigheid genereren. De variabele kloksnelheid zorgt vervolgens voor een bijzonder hoge frequentie nauwkeurigheid. Door het segmenteren van het geheugen en het gebruik van de sequence mode is het mogelijk om de waveforms op te bouwen uit meerdere blokken. Standaard wordt de Waveform Manager Plus software meegeleverd met de TGA12101. Met deze op windows gebaseerde software is het mogelijk om de meest complexe waveforms te creëren op de PC of om complexe waveforms vanuit een oscilloscoop in te laden en te modificeren. Er zijn verschillende modulatievormen mogelijk als AM, FSK maar ook sweep, burst en triggered burst. GPIB en RS232 interface zijn standaard.

Voor uitgebreide specificaties van de TTi TGA12101 klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden