NF Corporation is er wederom in geslaagd met het model FRA5087/5097 een Frequency Response Analyzer (FRA) op de markt te brengen met indrukwekkende specificaties en prestaties. Met een dynamisch bereik van 140 dB en een frequentie bereik van 0,1 mHz tot 15 MHz worden real time FFT’s bepaald en frequentie en impedantie karakteristieken weergegeven.

Bediening en aflezing worden vergemakkelijkt door het kleuren TFT scherm. Verder is het mogelijk om op elk gewenst moment een print te maken van het display middels de ingebouwde printer. Aansturing en opslag van meetgegevens kan plaatsvinden door het standaard GPIB en USB interface.
De FRA’s van NF staan garant voor metingen met een hoge kwaliteit met een uitstekende nauwkeurigheid en stabiliteit. Toepassingen zien we bij de ontwikkeling van servo systemen en verder breed toepasbaar binnen de elektronica design, karakterisatie van componenten, de elektrochemie en vibratie analyse.

Voor uitgebreide specificaties klik FRA5087/5097.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden