Programmeerbare DC voeding voor PV invertor testing.

CHROMA ATE heeft haar programma aan Solar Array Simulators uitgebreid met het model 62020H-150S. Een 2 kW, programmeerbare DC voeding, speciaal geschikt voor PV invertor testing.
Dit nieuwe model is geschikt voor de simulatie van Solar Array’s met een Voc tot 150V en een Isc tot 40A. Deze simulator valt op door haar hoge stabiliteit en een snelle transient response. Dit maakt de 62020H uitermate geschikt voor het testen van MPPT trackers zoals toegepast in PV invertors.

De 62000H-S serie voedingen bevatten een 100kHz A/D en een 25kHz D/A meetcircuit voor de generatie en controle van de geprogrammeerde I-V curves met daarbij een digitaal filter mechanisme.

Standaard is de unit voorzien van voorgeprogrammeerde EN50530/Sandia SAS I-V modellen waardoor het zelfs zonder externe controller mogelijk is om de Voc, Isc, Vmp, and Imp parameters voor de I-V curve direct in te voeren. Ook de invloed van verschillende weersomstandigheden zoals instraling, temperatuur, regen en schaduw kan in het testprogramma worden ondergebracht (zelfs een gedeeltelijke schaduwwerking).
Zo is er bijvoorbeeld een I-V curve te simuleren vanaf de vroege ochtend tot zonsondergang.

De 62000H-S serie is bedienbaar via het toetsenbord op het front paneel en aanstuurbaar via USB/RS232/RS485/APG interface (GPIB & Ethernet optioneel). Ondersteunende software is beschikbaar voor de real time analyse en monitoring van MPPT trackers.

De 62020H-150S vormt een aanvulling op de reeds bestaande lijn met Solar Array Simulation (SAS) voedingen van Chroma. Er zijn SAS voedingen van Chroma beschikbaar tot maximaal 1000V en 1.5MW.

Voor een compleet overzicht van de Chroma SAS voedingen verwijzen wij u graag naar de 62000H-S datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden