Programmeerbare DC voeding voor PV invertor testing.

CHROMA ATE heeft haar programma aan Solar Array Simulators uitgebreid met het model 62020H-150S. Een 2 kW, programmeerbare DC voeding, speciaal geschikt voor PV invertor testing.
Dit nieuwe model is geschikt voor de simulatie van Solar Array’s met een Voc tot 150V en een Isc tot 40A. Deze simulator valt op door haar hoge stabiliteit en een snelle transient response. Dit maakt de 62020H uitermate geschikt voor het testen van MPPT trackers zoals toegepast in PV invertors.

De 62000H-S serie voedingen bevatten een 100kHz A/D en een 25kHz D/A meetcircuit voor de generatie en controle van de geprogrammeerde I-V curves met daarbij een digitaal filter mechanisme.

Standaard is de unit voorzien van voorgeprogrammeerde EN50530/Sandia SAS I-V modellen waardoor het zelfs zonder externe controller mogelijk is om de Voc, Isc, Vmp, and Imp parameters voor de I-V curve direct in te voeren. Ook de invloed van verschillende weersomstandigheden zoals instraling, temperatuur, regen en schaduw kan in het testprogramma worden ondergebracht (zelfs een gedeeltelijke schaduwwerking).
Zo is er bijvoorbeeld een I-V curve te simuleren vanaf de vroege ochtend tot zonsondergang.

De 62000H-S serie is bedienbaar via het toetsenbord op het front paneel en aanstuurbaar via USB/RS232/RS485/APG interface (GPIB & Ethernet optioneel). Ondersteunende software is beschikbaar voor de real time analyse en monitoring van MPPT trackers.

De 62020H-150S vormt een aanvulling op de reeds bestaande lijn met Solar Array Simulation (SAS) voedingen van Chroma. Er zijn SAS voedingen van Chroma beschikbaar tot maximaal 1000V en 1.5MW.

Voor een compleet overzicht van de Chroma SAS voedingen verwijzen wij u graag naar de 62000H-S datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden