Met de 62000H-serie zet Chroma een compleet nieuwe serie DC-voedingen op de markt met vermogens van 5 tot 15kW. De modellen hebben een spanningsrange van 0-30V tot 0-1000V en een stroomrange van 0-8.5A tot 0-375A. Deze modellen zijn bijzonder eenvoudig parallel of in serie te schakelen door middel van een master/slave-configuratie met een maximaal vermogen van 150kW. In parallelmode wordt de stroom dan evenredig verdeeld over de voedingen. De voedingen zijn voorzien van een uiterst nauwkeurige uitlezing van de uitgangsspanning en –stroom. Het is ook mogelijk om een tijdsafhankelijke sequentie van instellingen te programmeren, waardoor je dus pieken, drops en gedefinieerde spanningsveranderingen ten opzichte van tijd kunt maken om te zien of bepaalde belastingen hier tegen kunnen. Standaard hebben de 62000H-voedingen een USB-, RS232- of RS485-interface. Optioneel is ook GPIB en Ethernet verkrijgbaar.

Naast de standaardmodellen zijn er ook twee modellen specifiek voor de Solar-markt: de 62150H-600S en 62150H-1000S. Deze unieke voedingen zijn in staat om de uitgangskarakteristiek van een string zonnepanelen te simuleren. In combinatie met de software kunt u eenvoudig een bepaalde I-V-curve simuleren om zo de MPPT-functie van de inverter te kunnen testen.

Klik hier voor uitgebreide informatie van de Chroma 62000H serie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden