HDMI, HDBaseT en 3G-SDI video generator en analyzer

Quantum Data heeft de 780 serie video generatoren / analyzers uitgebreid met opnieuw een nieuwe multi output generator.

De 780C is qua vormgeving en bediening gelijk aan de vorig jaar geïntroduceerde 780B. Ook deze unit heeft een HDMI 1.4 transmitter en receiver beschikbaar. En uiteraard de Analoge RGB output.

Daarnaast beschikt de C versie over een HDBaseT transmitter en receiver, en een 3G-SDI Transmitter en Receiver poort. (2.97Gbps)  Door de toevoeging van de HDBaseT en 3G-SDI componenten is het nu mogelijk om verschillende componenten van Audio / Video installaties met meerdere uitgangen, uitgebreid te testen op functionaliteit. Was het voorheen alleen mogelijk om HDMI naar HDMI verbindingen te testen op data overdracht, nu is het ook mogelijk om dit te mixen met de HDBaseT en SDI in en uitgangen. Hierdoor wordt het testen van convertors in uw AV installatie wel heel gemakkelijk.Standaard heeft de780C ook een USB en RS232 interface voor communicatie met een PC. Er is ook software beschikbaar om eigen EDIT files aan te maken om op deze wijze Transmitters te testen op verschillende formats. Middels het SD-kaartje is ook uitwisseling van test data en/of custom images mogelijk.

Dit alles maakt de 780C uitermate geschikt voor het testen van beamers, video walls, board room installaties en alle AV installaties.

Uitgebreide specificaties van de 780C vind u in deze datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden