N4A series, 6kVA tot 67kVA


Newtons4th, bekend van haar hoogwaardige range met high precisie power analyzers heeft recent een lijn met programmeerbare AC+DC voedingen geïntroduceerd.

Dit betekent dat Newtons4th nu een full compliant oplossing kan bieden voor onder andere IEC61000-3-2, IEC61000-3-3, IEC61000-3-11, IEC61000-3-12 Harmonics en Flicker. Deze oplossing bestaat uit een AC voeding, een norm impedantie en een power analyzer met bijbehorende software voor implementatie van de normen en een rapport generator.

De nieuwe N4A range power supplies van Newtons4th maakt gebruik van hoogfrequent schakeltechniek en valt op door uitstekende specificaties voor wat betreft signaalvervorming. De basis hiervoor is de toepassing van een zogenaamde “6 legged output stage” wat resulteert in een THD van < 0.3% en 0.1% typical.

De N4A serie is leverbaar in een enkel fase, 6kVA uitvoering, en als drie fase configuratie in 18kVA, 30 en 67kVA. De standaard output is AC+DC tot een frequentie van 1 kHz en deze bedraagt zelfs 10 kHz voor een relatief klein signaal. Met de ingebouwde Waveform Generator zijn verschillende golfvormen te definiëren en wiskundige algoritmes te implementeren.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij graag naar de datasheet van de N4A-series.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2018 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden