N4A series, 6kVA tot 67kVA


Newtons4th, bekend van haar hoogwaardige range met high precisie power analyzers heeft recent een lijn met programmeerbare AC+DC voedingen geïntroduceerd.

Dit betekent dat Newtons4th nu een full compliant oplossing kan bieden voor onder andere IEC61000-3-2, IEC61000-3-3, IEC61000-3-11, IEC61000-3-12 Harmonics en Flicker. Deze oplossing bestaat uit een AC voeding, een norm impedantie en een power analyzer met bijbehorende software voor implementatie van de normen en een rapport generator.

De nieuwe N4A range power supplies van Newtons4th maakt gebruik van hoogfrequent schakeltechniek en valt op door uitstekende specificaties voor wat betreft signaalvervorming. De basis hiervoor is de toepassing van een zogenaamde “6 legged output stage” wat resulteert in een THD van < 0.3% en 0.1% typical.

De N4A serie is leverbaar in een enkel fase, 6kVA uitvoering, en als drie fase configuratie in 18kVA, 30 en 67kVA. De standaard output is AC+DC tot een frequentie van 1 kHz en deze bedraagt zelfs 10 kHz voor een relatief klein signaal. Met de ingebouwde Waveform Generator zijn verschillende golfvormen te definiëren en wiskundige algoritmes te implementeren.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij graag naar de datasheet van de N4A-series.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden