Waarom meten?

We kennen allemaal de slogan ‘meten is weten’.
De kwaliteit van uw product of service is direct afhankelijk van het gebruik van de juiste meetapparatuur.

Er bestaat een breed assortiment aan test- en meetinstrumentatie van vele aanbieders waaruit we kunnen kiezen. Dit gaat van de algemeen bekende multimeters en oscilloscopen tot zeer specifieke spectrum analyzers of safetytesters.
Het is voor u niet altijd eenvoudig om voor uw applicatie het meest geschikte apparaat te vinden waarmee u exact kunt meten wat u moet weten om een kwalitatief goed product te ontwikkelen tegen minimale kosten.

Onze T&M Consultants staan constant in contact met klanten en vragen uit de markt. Samen met onze leveranciers kunnen zij u dan ook de meest optimale oplossing bieden. Daarom staat TTMS u bij in de selectie van de juiste test- en meetoplossing passend bij uw probleem. Dit kan zijn van een specifiek instrument tot complete testsystemen. Zowel koop als huur behoort tot de mogelijkheden.
In deze Algemene Instrumentatie brochure geven wij u een verkort overzicht van de apparatuur uit onze divisie Algemene T&M instrumentatie.
Mocht u meer willen weten, neem dan contact met ons op.

Het overzicht omvat de volgende productgroepen:
1. Oscilloscopen
2. Spectrum Analyzers
3. Vermogensmeters
4. Signaal generatoren
5. Meters (LCR, multimeters, micro-ohmmeters, mega-ohmmeters, counters)
6. Safety testers, frequency response analyzers

Andere instrumentatie nodig?
Laat het ons weten.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2018 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden