Waarom meten?

We kennen allemaal de slogan ‘meten is weten’.
De kwaliteit van uw product of service is direct afhankelijk van het gebruik van de juiste meetapparatuur.

Er bestaat een breed assortiment aan test- en meetinstrumentatie van vele aanbieders waaruit we kunnen kiezen. Dit gaat van de algemeen bekende multimeters en oscilloscopen tot zeer specifieke spectrum analyzers of safetytesters.
Het is voor u niet altijd eenvoudig om voor uw applicatie het meest geschikte apparaat te vinden waarmee u exact kunt meten wat u moet weten om een kwalitatief goed product te ontwikkelen tegen minimale kosten.

Onze T&M Consultants staan constant in contact met klanten en vragen uit de markt. Samen met onze leveranciers kunnen zij u dan ook de meest optimale oplossing bieden. Daarom staat TTMS u bij in de selectie van de juiste test- en meetoplossing passend bij uw probleem. Dit kan zijn van een specifiek instrument tot complete testsystemen. Zowel koop als huur behoort tot de mogelijkheden.
In deze Algemene Instrumentatie brochure geven wij u een verkort overzicht van de apparatuur uit onze divisie Algemene T&M instrumentatie.
Mocht u meer willen weten, neem dan contact met ons op.

Het overzicht omvat de volgende productgroepen:
1. Oscilloscopen
2. Spectrum Analyzers
3. Vermogensmeters
4. Signaal generatoren
5. Meters (LCR, multimeters, micro-ohmmeters, mega-ohmmeters, counters)
6. Safety testers, frequency response analyzers

Andere instrumentatie nodig?
Laat het ons weten.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden