Hoge resolutie, hoge snelheid AWG’s van Spectrum


Twee grootheden die normaal gesproken tegenstrijdig zijn. Hoe hoger de resolutie, des te lager de sample snelheid.
Spectrum komt hier echter met een goede mix.De nieuwe M4i.66xx Arbitrary Waveform Generatoren hebben een resolutie van 16-bit bij een maximum sample klok van 1.25GS/sec.
De M4i.66xx familie bestaat uit vijf modellen: een 1 en 2-kanaals, 1.25GS/sec kaart en daarnaast een 1, 2 en 4-kanaals, 625MS/sec kaart. De kaarten hebben standaard een 2GS geheugen.De M4i-serie is gebaseerd op een PCI Express 8 lane interface. In combinatie met FIFO mode is het ook mogelijk om datastreams van de PC naar het interne memory te sturen (max 1.5GB/s). Hierdoor is “real-time” aanpassing van het uitgangssignaal mogelijk in bijvoorbeeld radar applicaties.

Naast de analoge kanalen heeft elke kaart drie digitale I/O kanalen. Alle kanalen op één kaart zijn uiteraard gesynchroniseerd. Middels een star-hub optie is het zelfs mogelijk om tot 8 kaarten te synchroniseren.

Alle Spectrum kaarten komen met een uitgebreid pakket aan software. Uiteraard kunt u de Spectrum Sbench6 software gebruiken voor het creëren van golfvormen. Daarnaast zijn er drivers beschikbaar voor Labview, Labwindows en Matlab. Voor low level programming zijn er ook Windows en Linux drivers beschikbaar.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar de Spectrum AWG M4i.66xx datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden