NF Corporation heeft met de introductie van de BP4610 een bipolaire voeding op de markt gebracht met een ongekende performance. Waar voorheen complexe en kostbare oplossingen moesten worden gebruikt kan nu met deze NF voedingen een breed aantal applicaties worden gerealiseerd voor een ongekende prijs/prestatie.

Deze BIPOLAIRE power supply is te gebruiken als spanningsbron (CV) of als stroombron (CC) bij een maximale spanning van 120 volt pp en maximaal 20 amp DC (60 amp pp). En dat over een frequentie bereik van DC-150 kHz !
De unit is via een USB interface programmeerbaar en via een analoge input aanstuurbaar. De bediending is bijzonder gebruikersvriendelijk. Het grote display geeft duidelijke informatie over de instel mogelijkheden. De ingebouwde 255 stappen sequentiële signaal generator is makkelijk programmeerbaar en maakt het geheel eenvoudig inzetbaar bij duur- en compliance testen.

De BP4610 / BP4620 is zowel als source en als sink te gebruiken en heeft geen moeite met inductieve en capacitieve belastingen. Toepassingen zijn o.a. voltage fluctuatie testen voor de Automotive markt, wetenschappelijk onderzoek en R&D.

Voor uitgebreide specificaties van de BP4610 klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden