De manier om LED’s koel te houden tijdens ontwikkeling

Het is niet zo evident om een LED op vol vermogen te bedrijven in een testopstelling zonder een volledige behuizing met koeling. Daarom biedt de Chroma TEC controller hier een uitkomst, zodat u alles kan testen zonder koelproblemen.

Voor veel metingen van vermogen en licht is het van belang dat de LED op een constante temperatuur blijft, maar voorheen was dit niet altijd een eenvoudige klus. Met behulp van de Chroma 54100 TEC controller kunt u een platform op een temperatuur houden tussen -50 en 150°C met een instel- en meet- resolutie van 0,01°C en een absolute nauwkeurigheid van 0,3°C.

De controllers zijn beschikbaar in koelvermogens van 150W, 300W en 800W. Door het gebruik van PID autotune & optimized technologie van Chroma wordt de temperatuur geregeld zonder rimpeleffecten.

De controllers zijn beschikbaar in koelvermogens van 150W, 300W en 800W. Door het gebruik van PID autotune & optimized technologie van Chroma wordt de temperatuur geregeld zonder rimpeleffecten.

Er zijn verschillende platformen beschikbaar waarop u de LED, die u wilt testen, kunt monteren. Het is zelfs mogelijk om de koelplaat met een vacuümpomp uit te rusten om zo gemakkelijk uw componenten zonder extra montage vast te houden.
Verder bestaat er een Burn-In, wafer en zelfs LED sphere platform, maar ook e-paper en solar cell platformen zijn beschikbaar.Verder bestaat er een Burn-In, wafer en zelfs LED sphere platform, maar ook e-paper en solar cell platformen zijn beschikbaar.

Voor geautomatiseerde oplossingen is er steeds een RS232 interface beschikbaar. De grote 800W TEC controller (54180-40-20) is zelfs voorzien van RS232, USB en LAN interface. Ook is het perfect mogelijk om meerdere TEC platformen met één controller te verbinden.

Indien u LED’s wilt testen op een constante temperatuur is de Chroma TEC controller de ideale oplossing voor u.

 

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden