Met de 61500 serie zet Chroma een nieuwe standaard voor high performance wisselspanningsvoedingen. Deze modellen van Chroma zijn voorzien van krachtige functies zoals het simuleren van netvervuiling en vervorming van sinus signalen.

De programmeerbare uitgangsimpedantie maakt deze unit ook geschikt voor de verschillende norm testen van IEC 61000. De 61500 serie is leverbaar in uitvoeringen vanaf 500VA tot 36 kVA met een enkel of 3-fase uitgang. Door toepassing van de allernieuwste PWM Techniek (Pulse Width Modulation) heeft deze wisselspanningsvoeding de capaciteit om een peakstroom te leveren van maar liefst 6x de maximale uitgangsstroom.

Dit maakt hem uitermate geschikt voor het testen van inschakelstromen. Naast het genereren van uitgangsspanning en stroom (zowel AC als DC spanning) heeft deze generator aparte meetcircuits aan de uitgang voor het nauwkeurig meten van spanning, stroom, fase, vermogen en zelfs harmonische.

Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde DSP techniek waardoor nauwkeurig en snel metingen kunnen worden gedaan. Door de programmeerbare uitgangsimpedantie en beschikbare software is de Chroma 61500 serie inzetbaar bij pre-compliance en compliance tests conform IEC 61000-4-11/-4-1/-4-14/-4-28 immuniteitstesten en IEC 61000-3-2/-3-3 emissie testen.

Deze laatste in combinatie met de Chroma 6630 power analyzer. Tevens heeft Chroma testsoftware beschikbaar voor verschillende Aerospace testen zoals MIL-STD-704F, RTCA DO-160D en ABD100.

Voor een compleet overzicht van ons assortiment AC voedingen klik hier.

Voor uitgebreide specificaties van de Chroma 61500 serie klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden