Een constant vermogen (powerflex) voeding is een voeding waar de combinatie van maximale spanning, maximale stroom en maximale power de specificatie van de voeding bepaalt. Dit kunnen we het beste uitleggen middels een grafiek van de Chroma 62000P.

Het grote voordeel van een dergelijke voeding is dat u niet twee afzonderlijke voedingen (of zelfs meer) hoeft te kopen voor de verschillende behoeftes aan maximale spanning en stroom.
Chroma heeft inmiddels twaalf modellen op de markt gebracht in deze serie om zo nog beter uw applicaties te kunnen afdekken. Deze variëren van 600W tot 5000W en van 30V tot 600V. Daarnaast is er de mogelijkheid om de units in een master / slave configuratie te gebruiken voor nog hogere vermogens. De 62000P serie heeft een uitgebreide mogelijkheid van interne programmering. Naast de “opslaan”-instellingen is het bijvoorbeeld mogelijk om een spanningsstap met een bepaalde slew rate te programmeren. Of uiteraard een wijziging van   spanning of stroom, gekoppeld aan een bepaalde tijdsduur. Een sequence kan maximaal bestaan uit 100 stappen. De voeding is ook voorzien van een nauwkeurige digitale meterfunctie. Spanning en stroom worden gemeten met een resolutie van respectievelijk 10mV en 10mA. Standaard is deze serie voorzien van een RS 232 interface en optioneel een geïsoleerd analoge sturing + GPIB interface.Voor een compleet overzicht van ons assortiment powerflex voedingen klik hier.Voor een uitgebreide datasheet klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden