Chroma 63123A load module: 0-120V, 0-70A, 350W

De succesvolle 6310A serie multi channel DC loads van CHROMA ATE is recentelijk uitgebreid met nieuwe 350 Watt plug-in modules.

De 63123A load module (120V/70A) neemt een belangrijke plaats in tussen de overige plug-in modules. Opvallend is het te dissiperen vermogen van 350 Watt voor deze single slot modellen. Verder zijn de modules uit de complete 6310A serie parallel te schakelen en zijn dynamische load belastingen tot 20 kHz mogelijk.

Specificaties

Inmiddels bevat de 6310A serie een 9-tal verschillende modules in het bereik van 100 tot 1.200 Watt, 0.5 mA tot 240A en vanaf 0.05 V tot 500V. De modules uit de 6310A serie zijn te gebruiken in constant current (CC), constant voltage (CV), constant power (CP) en de constant resistance (CR) mode.

De beschikbare softpanel software maakt het de gebruiker mogelijk om de Chroma 6310A multi channel loads direct te configureren voor bijvoorbeeld OCP testing, laad- en ontlaadtesten voor batterijen of accu’s en vele andere toepassingen.

De 6310A serie programmeerbare elektronische DC belastingen is geschikt voor het testen en evalueren van multi-output AC/DC power supplies, DC/DC convertors, acculaders, LED drivers en diverse andere vermogenselektronica applicaties. Het 631xA mainframe is voor verschillende toepassingen te configureren door het plaatsen van een of meerdere belastingsmodules (maximaal 4). Bediening gaat via het gebruikersvriendelijke toetsenbord en voor remote aansturing zijn RS-232, USB en het GPIB interface beschikbaar.

Voor een compleet overzicht van de 6310A serie modules verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden