De Chroma 63600 serie DC loads is een modulaire systeem bestaande uit een mainframe en diverse plug-in modules. Afhankelijk van de gewenste spanning en stroom, stelt u zo een meerkanaalsysteem samen om u Device Under Test te kunnen beproeven. Doordat je meerdere modules gelijktijdig kan laten belasten worden meervoudige voedingen zo optimaal getest. Nieuw in deze lijn is de 600V, 300W module.

Eigenschappen

Het voordeel van de 63600 serie ten opzichte van andere DC loads is dat er een moderne DSP gebruikt wordt voor het aansturen van de load. Deze maakt het mogelijk om niet lineaire belastingen te simuleren. Naast de Constant Voltage, Constant Current, Constant Resistance en Constant Power modes heeft deze load ook een mogelijkheid van een Constant Impedance instelling. Dit om met name loads te simuleren met een hoge ingangscapaciteit. Daarnaast is er een mogelijkheid om een frequentie sweep te maken tot maar liefst 50kHz. De minimale schakeltijd is slechts 10µs. De 63600 kan een breed bereik van dynamische load simulaties aan en men kan load level, slew rates, tijdsduur en geleidingsspanning eenvoudig programmeren. Ook kan er automatisch een sweep uitgevoerd worden die voldoet aan de testeisen voor ATX voedingen. Kortsluitproeven behoren ook tot de mogelijkheden.

Om alle instellingen zo nauwkeurig mogelijk op te volgen is er een 16-bit meetcircuit aanwezig wat alle stromen en spanningen nauwkeurig kan meten zodat er geen externe apparatuur nodig is. Ten slotte is er nog een brede waaier van interfaces mogelijk, van RS-232, GPIB tot Lan. Dit verzekerd de inzetbaarheid in tal van automatisatie systemen. Daarom is deze load dan ook zeer geschikt voor zowel R&D als productie doeleinden.

Chroma heeft met deze 63600 DC load een uniek product wat zeer flexibel in te zetten is voor tal van applicaties en is door de modulaire opbouw perfect aan te passen aan eisen voor uw project.

Voor uitgebreide specificaties van deze multi load verwijzen wij graag naar de 63600 datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden