Chroma ATE, met het Europese hoofdkantoor in Ede en TT&MS distributeur/consultant in test- en meetoplossingen, gaan nu nog intensiever samenwerken.
TT&MS wordt de exclusieve vertegenwoordiging van Chroma ATE oplossingen voor de Benelux-markt. De afgelopen jaren was er al een samenwerking en beide firma’s hadden activiteiten in de Benelux-markt. Gezien de groei van de afgelopen jaren van beide firma’s is het nu noodzakelijk geworden om nog meer focus te leggen op de kernactiviteiten.
Rob Overdijkink, algemeen directeur Chroma Europa: “Chroma heeft de laatste jaren een sterke groei kunnen realiseren in Europa, mede dankzij het op de markt brengen van innovatieve producten en testsystemen en het leveren van de juiste support voor onze distributeurs en daarmee indirect ook voor onze klanten”. Dit heeft de afgelopen jaren al geleid tot een verviervoudiging van de magazijnruimte voor voorraad en onderdelen, een verdubbeling van de supportafdeling ter ondersteuning van de distributeurs, een verdubbeling van de groep systeembouw voor complete op maat gemaakte productie-testsystemen en een uitbreiding van de service- en kalibratieafdeling, om zo de klanten in Europa van optimale support te voorzien.

Ook TT&MS heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan. Wij zijn ons meer gaan focusseren op applicatie-gerichte oplossingen voor onze klanten binnen bepaalde marktsegmenten.
Wij zoeken dus geen problemen bij onze oplossingen, maar vinden samen met de klant oplossingen bij hun test- en meetproblemen. Oplossingen die kunnen bestaan uit slechts een enkel test- of meetinstrument maar ook combinaties van meerdere instrumenten, tot complete testinstallaties ingebouwd in een 19″rack en compleet geleverd met software en interfacing naar het Device Under Test.
Naast het standaard productengamma wat TTMS vertegenwoordigt worden systemen gecompleteerd met producten van derden, om zo een optimaal testsysteem te kunnen realiseren.
Beide partijen hebben zich gecommitteerd aan een optimale ondersteuning van hun klanten, in het vinden van de juiste oplossing voor hun meetprobleem. Voor uitgebreide informatie van de firma Chroma ATE zie www.chromaeu.com en de firma TT&MS zie www.ttms.nl.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden