De Chroma LED load simulator model 63110A is een plug-in module voor toepassing binnen de 6310A serie programmeerbare elektronische belastingen. Deze module is ontwikkeld voor het nauwkeurig simuleren van de LED belasting karakteristieken. Met deze LED load simulator wordt het mogelijk om verschillende LED-drivers te testen en te karakteriseren. Een LED-driver functioneert als een constante stroombron. Het gebruik van een weerstand, een LED of een normale elektronische belasting tijdens de ontwikkeling heeft een aantal nadelen.

Met een normale weerstand kunnen we de drempelspanning van de LED niet simuleren. Hierdoor is het niet mogelijk om te zien hoe de driver reageert bij het starten van de lamp. Een elektronische belasting komt meer in de buurt maar heeft mede als nadeel de opstart. Daarnaast kun je moderne LED-lampen ook dimmen (Pulse Width Modulation). Bij simulatie ben je dan mede afhankelijk van de regelsnelheid van de load. Uiteraard kan een LED worden gebruikt, echter hierbij moet dan ook rekening worden gehouden met LED-veroudering en uiteraard heb je voor verschillende LED-drivers verschillende LED’s nodig.

CHROMA heeft met de 63110A LED simulator nu een oplossing gecreëerd voor het testen van verschillende drivers bij verschillende typen LED’s. Dit geeft een flexibele oplossing in zowel het R&D-lab als tijdens productie. De 63110A heeft een hoge bandbreedte wat de loadsimulator geschikt maakt om (PWM) dimmingtesten uit te kunnen voeren. De interne weerstand kan worden gevarieerd om zo de LED-driver output current ripple te kunnen simuleren.

Voor meer informatie over de Chroma LED-driver test oplossing klik hier voor de uitgebreide brochure.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden