AC/DC hipot, Isolatie weerstand, lekstroom en ground bond

Chroma heeft een zeer uitgebreide lijn aan safety testers om al uw veiligheidstesten op een snelle, efficiënte en nauwkeurige manier uit te voeren. Onder veiligheidstesten verstaan we AC/DC hipot, isolatieweerstand, ground bond en lekstroom testen.
Daarnaast zijn deze toestellen ook uitgerust met features als OSC (open/short check), ARC detectie (doorslagtest bij transformatoren) en natuurlijk detectie systemen om ook uw eigen veiligheid te waarborgen.
De basistesten als Hipot AC/DC kunnen uitgevoerd worden tot een testspanning van 20KV. De isolatie weerstand kan gemeten worden tussen 0,1 M ohm en 50 G ohm. De ground bond test, die dient om de kwaliteit van de aardverbinding te testen, kan oplopen tot 60A en tot slot kan de lekstroom van een toestel getest worden op 300V tot 20A.

Naast een enkelvoudige test zijn deze toestellen ook volledig programmeerbaar en kan er een hele sequentie van verschillende testen achter elkaar uitgevoerd worden. Dit maakt ze uitermate geschikt voor gebruik in R&D omgeving als ook automatische productie omgevingen. Verder zijn er verscheidene interface mogelijkheden als RS-232 en GPIB.
Voor wie een enkele aansluiting niet voldoende is, kunnen deze units worden uitgerust met een multiplexer. Hierdoor is het mogelijk om tot 16 kanalen tegelijk aan te sluiten om zo op een snelle en eenvoudige wijze metingen uit te voeren met meerdere aansluitpunten.
Chroma heeft met deze lijn Hipot testers een van de meest geavanceerde toestellen op de markt gebracht en stelt u hierdoor dan ook in staat om de veiligheid van uw eigen producten te garanderen naar uw klanten.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden