Chroma testsysteem voor LED’s, model 58158

Chroma heeft middels het model 58158 een testsysteem op de markt gebracht om te meten aan LED’s.
Het systeem bestaat uit verschillende componenten om zo een compleet mogelijke karakterisatie van de LED te doen.

Het systeem is voorzien van een AC voeding om een stabiel source te hebben en eventueel verschillende netsimulaties te doen. Daarnaast is er een DC voeding voor directe aansturing. Middels een intergrating sphere (er zijn verschillende diameters mogelijk) en een spectrometer worden ook de hoeveelheid licht en golflengte gemeten.
Vervolgens kunnen we met de vermogensmeter de in- en uitgangsparameters meten om te kijken naar onder andere spanning, stroom en rendement.

En uiteraard komt het systeem met een compleet software pakket zodat u ook de metingen goed kunt automatiseren en documenteren. Al met al een prachtig systeem voor een R&D omgeving waar LED’s moeten worden gemeten. Chroma heeft ook dergelijk systemen beschikbaar voor productietesten.

Voor een datasheet met uitgebreide specificaties klikt u hier Chroma model 58158.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden