15 tot 200kVA,

Wie werkt met nieuwe technologieën wordt vaak geconfronteerd met nieuwe meetproblemen. Bij hoogvermogen applicaties en smartgrid is het noodzakelijk om efficiënt een net te kunnen simuleren.

De Cinergia Grid Emulator is in wezen een regeneratieve 4-quadrant voeding die specifiek ontwikkeld is voor het simuleren van een net met alle mogelijk verstoringen (harmonische, flicker, etc.) en fouten die in de praktijk kunnen voorkomen. Ook gedraagt deze zich als een echt net, dit wil zeggen dat we vermogen kunnen leveren maar ook terug kunnen opnemen. Dit terug opnemen is in de GE volledig regeneratief zodat er maar een heel beperkt gedeelte van het vermogen verloren gaat. (De efficiëntie ligt rond de 90%).

Met een bereik tot 480Vrms, 230Arms, 40-400Hz en een vermogen tussen 15 en 200kVA is er een GE beschikbaar voor elke toepassing. (parallel schakeling van meerdere units is ook mogelijk.) De driefase uitgang is per fase geheel onafhankelijk te programmeren en is parallel te schakelen.

Het systeem wordt opgebouwd rond een beproefde eindtrap met een unieke DSP sturing welke volledig vrij te programmeren is. Er wordt standaard software meegeleverd zodat u direct aan de slag kunt. Indien u een specifieke applicatie heeft kan er ook een klant specifieke oplossing worden geboden middels aangepaste firmware/hardware.
De Grid Emulator beschikt standaard over een Modbus en TCP (Ethernet) interface. Optioneel is ook RS485 beschikbaar.
Ook kan de unit specifiek worden uitgerust voor de IEC61850 norm.
Indien u een specifieke applicatie heeft kan er steeds een custom oplossing worden uitgewerkt door de flexibele ontwikkeling van Cinergia.

Kortom, voor wie op zoek is naar een net simulatie en dit zo efficiënt mogelijk wil doen, heeft met de Cinergia Grid Emulator de ideale tool in handen.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de Grid Emulator.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden