Regeneratieve AC/DC voedingen en electronische belastingen

Cinergia producten zijn het resultaat van 10 jaar ervaring op het vlak van Power oplossingen.
Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen van power convertors met een eigen DSP sturing om hiermee de meest uiteenlopende applicaties op te bouwen.

Het productgamma van Cinergia bestaat uit Grid emulators, programmeerbare voedingen, motor drive emulators, batterij laadsystemen, vsc inverters, batterij emulatoren, micro grid managers, elektronische loads.
De meeste producten zijn regeneratief opgebouwd. Zo wordt tot 80% van de opgenomen energie bespaart wat resulteert in een lichtere energie aansluiting, minder warmte uitstoot en dus ook minder airco power. Een prachtige groene oplossing voor alle R&D en productiebehoeften.

Regeneratieve loads zijn bijvoorbeeld beschikbaar van 7.5kVA tot 200kVA en spanningen tot 480Vrms AC (tot 400Hz) en 750V DC.
Ze zijn te bedrijven in constant impedance, constant current en constant power mode. Verder is het ook een harmonic load die tot de 15e harmonische instelbaar is. Uniek is ook dat de power factor volledig vrij instelbaar is waardoor dus ook 100% capacitieve en inductieve belastingen kunnen worden gesimuleerd.

De Grid Emulator is beschikbaar van 7,5kVA tot 200kVA en spanningen tot 480Vrms AC (tot 400Hz) en 750V DC.
Wat kan de Grid Emulator van Cinergia?
–         Voltage harmonics controleren tot de 15e harmonische bij 50-60Hz.
–         Flicker genereren en overspanningen.
–         Onderbrekingen en voltage dips.
–         Frequentie variaties.
–         Impedantie van het net instellen.
–         Onbalans tussen de fasen.

Cinergia is een unieke fabrikant met uitstekende oplossingen voor een brede waaier aan power applicaties. Uiteraard zijn wij dan ook blij met deze mooie aanvulling op ons bestaande productlijnen van hoogvermogen AC/DC voedingen en loads.

Voor uitgebreide informatie van de Cinergie producten verwijzen wij graag naar de websitewww.cinergia.coop .

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden