Harmonic en Flicker testen volgens de normen?

De succesvolle Precisie Power Analyzers van Newtons4th (N4L) model PPA55x1 zijn nu gecertificeerd voor de volgende Harmonics en Flicker standaarden:
IEC61000-3-2 (Harmonic Limits)
IEC61000-4-7 (Harmonic Design Standard)
IEC61000-3-3 (Flickermeter Limits)
IEC61000-4-15 (Flickermeter Specification Standard)

De PPA55x1 serie staat garant voor betrouwbare en accurate metingen conform de laatste standaarden.
In combinatie met de N4L impedantie netwerken en de N4A compliant AC voedingen biedt de PPA55x1 nu een full compliant Harmonics en Flicker testoplossing, en is ISO17025 gecertificeerd.
Elke PPA55x1 wordt geleverd inclusief de IECsoft software.
IECsoft draagt bij aan het presenteren van de meetdata op een overzichtelijk en makkelijk te interpreteren manier. De zogenaamde ‘rewind’ functie biedt de gebruiker de mogelijkheid om terug te kijken in de testperiode en bepaalde events in meer detail te analyseren.
De meetresultaten worden uiteindelijk volledig automatisch door de rapport generator verwerkt en gepresenteerd.

Voor uitgebreide specificaties van de PPA5531 hebben wij hier de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden