Harmonic en Flicker testen volgens de normen?

De succesvolle Precisie Power Analyzers van Newtons4th (N4L) model PPA55x1 zijn nu gecertificeerd voor de volgende Harmonics en Flicker standaarden:
IEC61000-3-2 (Harmonic Limits)
IEC61000-4-7 (Harmonic Design Standard)
IEC61000-3-3 (Flickermeter Limits)
IEC61000-4-15 (Flickermeter Specification Standard)

De PPA55x1 serie staat garant voor betrouwbare en accurate metingen conform de laatste standaarden.
In combinatie met de N4L impedantie netwerken en de N4A compliant AC voedingen biedt de PPA55x1 nu een full compliant Harmonics en Flicker testoplossing, en is ISO17025 gecertificeerd.
Elke PPA55x1 wordt geleverd inclusief de IECsoft software.
IECsoft draagt bij aan het presenteren van de meetdata op een overzichtelijk en makkelijk te interpreteren manier. De zogenaamde ‘rewind’ functie biedt de gebruiker de mogelijkheid om terug te kijken in de testperiode en bepaalde events in meer detail te analyseren.
De meetresultaten worden uiteindelijk volledig automatisch door de rapport generator verwerkt en gepresenteerd.

Voor uitgebreide specificaties van de PPA5531 hebben wij hier de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden