Harmonic en Flicker testen volgens de normen?

De succesvolle Precisie Power Analyzers van Newtons4th (N4L) model PPA55x1 zijn nu gecertificeerd voor de volgende Harmonics en Flicker standaarden:
IEC61000-3-2 (Harmonic Limits)
IEC61000-4-7 (Harmonic Design Standard)
IEC61000-3-3 (Flickermeter Limits)
IEC61000-4-15 (Flickermeter Specification Standard)

De PPA55x1 serie staat garant voor betrouwbare en accurate metingen conform de laatste standaarden.
In combinatie met de N4L impedantie netwerken en de N4A compliant AC voedingen biedt de PPA55x1 nu een full compliant Harmonics en Flicker testoplossing, en is ISO17025 gecertificeerd.
Elke PPA55x1 wordt geleverd inclusief de IECsoft software.
IECsoft draagt bij aan het presenteren van de meetdata op een overzichtelijk en makkelijk te interpreteren manier. De zogenaamde ‘rewind’ functie biedt de gebruiker de mogelijkheid om terug te kijken in de testperiode en bepaalde events in meer detail te analyseren.
De meetresultaten worden uiteindelijk volledig automatisch door de rapport generator verwerkt en gepresenteerd.

Voor uitgebreide specificaties van de PPA5531 hebben wij hier de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden