De CPX400S is een nieuwe enkelvoudige voeding uit de populaire CPX400 serie van TTi. De uitgang is volledig geïsoleerd en heeft een uitgangsvermogen van 420 watt. Hij kan functioneren als een spanningsbron of een stroombron en heeft een automatische cross-over. De CPX400S heeft een spanningsbereik tot 60V en een stroombereik tot 20A. Men werkt bij deze voeding volgens het powerflex principe. Dit resulteert in een maximale uitgangsstroom van 7A bij 60V en maximaal 21V bij een stroom van 20A. De CPX400S maakt gebruik van zogenaamde mixed-mode regulatie. Een combinatie van een geschakelde voeding met een lineaire eind regeling. Speciale technieken zijn gebruikt voor het realiseren van een hoge efficiëntie bij een ruis niveau vergelijkbaar met een lineaire DC voeding.

Deze voeding heeft een 4 digit display voor zowel de stroom als de spanning met een resolutie van respectievelijk 10 mV en 10 mA. Line en load regulation zijn beter dan 0.01% en dat bij een ruis niveau van 3 mV rms, zelfs bij het maximale vermogen. De remote sense aansluitingen zorgen voor het elimineren van een eventuele voltage drop over de aansluitkabels. De CPX400S is leverbaar in 3 uitvoeringen. De CPX400S is enkel bedienbaar via het controlepaneel op het toestel. De CPX400SA is ook analoog aan stuurbaar via de galvanisch gescheiden remote input en heeft ook een aansluiting van de uitgang aan de achterzijde. Ten slotte is er nog de CPX400SP welke voorzien is van een USB, RS232, ethernet en GPIB interface. Voor 19″rack montage zijn rack mount kits beschikbaar. Er kunnen tot 4 voedingen naast elkaar gemonteerd worden.
Voor uitgebreide specificaties van
de CPX420S(P) klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden