De Cropico 3000-serie digitale temperatuurmeters biedt u een combinatie van een hoge nauwkeurigheid (0.01°C) en resolutie voor een wel heel scherpe prijs.
Deze temperatuurmeters hebben twee ingangen, waarbij u de keuze hebt uit een scala thermokoppels of een PT25/PT100 temperatuursensor. U kunt ook een mix gebruiken. Middels optionele scanners is dit uit te breiden tot maximaal 10 ingangen.
Voor een maximale nauwkeurigheid is het mogelijk om de PRT- sensor kalibratiewaarden op te slaan in de temperatuurmeter.

Er zijn ook rekenkundige functies mogelijk in de Cropico 3000.
Naast A-B kunt u ook de maximale, de minimale en de gemiddelde waarde bekijken over een bepaalde periode + standaard deviatie.
U kunt tot maximaal 4000 waarden opslaan in het interne geheugen.
Optioneel is er een RS-232 of GPIB-interface mogelijk zodat u de temperatuurmeter ook kunt gebruiken in automatische meetopstellingen.

Voor uitgebreide specificaties van de Cropico 3000, 3001 en 3002-modellen klik Cropico 3000.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden