TTMS heeft recentelijk het productenpakket uitgebreid met de instrumentatie van Cropico.
Cropico is een fabrikant die is gespecialiseerd in een aantal specifieke instrumenten op het gebied van weerstandapplicaties.

Weerstandmeetinstrumentatie – Cropico heeft een brede lijn aan bijzonder nauwkeurige digitale milli-ohm- en micro-ohmmeters.
Deze kunnen voor standaardmetingen worden gebruikt, maar bijvoorbeeld ook oppervlakteweerstandsmetingen, kabelweerstandsmetingen etc.
Er zijn zowel portable meters, tafelmodelmeters en ruggidized-uitvoeringen beschikbaar.

Temperatuurmeters – Daarnaast heeft Cropico een complete range aan nauwkeurige temperatuurmeters in het productenassortiment.
Deze zijn geschikt voor zowel thermokoppels als PT25/PT100-temperatuursensoren. De temperatuurmeters kunnen onder meer worden gebruikt in de farmaceutische industrie, petrochemische industrie en voedingsindustrie. De temperatuurmeters zijn uit te voeren met een interne scanner, zodat er maximaal met 10 sensoren gemeten kan worden.

Daarnaast hebben zij ook een uitgebreid assortiment aan weerstandsdecadebanken. Dit loopt van 5 tot 8 decades en dan in uitvoeringen voor het kalibratielab en werkstandaarden. Ook worden deze units toegepast als PT100-simulators.

Klik hier voor een compleet overzicht van de beschikbare instrumentatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden