Chroma 62075H-30N DC stroombron

250A bij 30V met een stabiliteit van 10 ppm

Chroma ATE heeft met de Chroma 62075H-30N DC stroombron / power supply een model ontwikkeld welke zich kenmerkt door haar uitzonderlijk hoge stabiliteit en nauwkeurigheid.

Deze hoge stabiliteit is onder andere gewenst binnen wetenschappelijk en fundamenteel onderzoek, magneettoepassingen of bij deeltjesversnellers.

Specificaties

De voordelen van de Chroma 62075H-30N DC stroombron hebben betrekking op de uitstekende stabiliteit van de stroom. 1.25mA/0.5 uur en 2.5mA/8 uur en een extreme lage rimpel van 2.5mA. De 62075H-30N is een 30V / 250A unit welke makkelijk in een master/slave configuratie is te plaatsen tot een vermogen van 22,5 kW bij parallel schakeling of 15 kW in een serie configuratie. Als stroombron biedt de unit 250A bij maximaal 30V met een ±10 ppm stroom stabiliteit.

Een 20 bit DAC/24 bit ADC staat garant voor de nauwkeurige programmering en het teruglezen van de actuele spanning en stroom waarden. Bediening is mogelijk via het front paneel of via de standaard aanwezige USB interface of optionele Ethernet/LXI.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar de 62075H-30N datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden