De PPA5500 serie

NEWTONS4th Ltd, afgekort N4L, heeft recentelijk zijn bestaande lijn met Precisie Power Analyzers uitgebreid met het nieuwste top model, de PPA5500 serie.
N4L is een vrij onbekende leverancier op het gebeid van Power Analyzers in de BeNeLux. Echter door toepassing van baanbrekende nieuwe technologieën hebben zij in de afgelopen jaren een vooraanstaande positie verworven op het gebied van Frequency Response Analyzers. Deze nieuwe technologie hebben ze de afgelopen jaren ook gebruikt om vernieuwende Power Analyzers op de markt te zetten. En met deze nieuwste modellen uit de PPA5500 reeks zien we een nieuw vermogensmeter met ongekende prestaties.

Specificaties van de PPA5500

De PPA5500 reeks bestaat uit een enkel fase, twee fase, drie fase en zes fase model. De bandbreedte loopt van 10mHz tot 2MHz.
Uniek in dit ontwerp is de enkele stroomshunt voor het volledige stroom bereik. 30mApk tot 300Apk (30Arms) in 9 ranges met een bases nauwkeurigheid van 0.05%. Er zijn ook een 10mApk tot 100Apk en een 100mApk tot 1000Apk (50Arms) uitvoeringen.
Daarnaast heeft deze unit een uitmate hoge nauwkeurigheid voor fase metingen. Hierdoor is het mogelijk om ook nog nauwkeurige power metingen te maken bij een extreem lage power factor. De unit is standaard voorzien van Harmonische meetingen en een mogelijkheid tot scoop funktie. Door het gebruik van de laatste technologieën op het gebied van FPGA’s en DSP’s heb je bij deze power analyzer een realtime display.
Middels het applicatie menu kunt ook specifieke metingen uitvoeren als het meten van inrush current en standby power.

Met het standaard RS232 en USB interface (Lan optioneel) kunnen de meetgegevens ook worden uitgelezen op de PC. Geen PC bij de hand? Er is standaard een intern geheugen voorzien van 1GByte voor datalogging.   Kortom een bijzonder nauwkeurige power analyzer met een breed scala aan meet mogelijkheden.   Onder de applicatie mogelijkheden horen onder andere het meten aan transformatoren, standby power, ballast meetingen, inrush current, PWM, inverter testen, efficiëntie metingen etc.

Voor uitgebreide specificaties zie PPA5500.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden