Thurlby Thandar Instruments (TTi) heeft recent de TG1010 vernieuwd. De TG1010A heeft alles in zich wat u zich maar kunt wensen; Standaard golfvormen als sinus, square, triangle, ramp en pulse tot maximaal 10MHz. Daarnaast kunt u op eenvoudige wijze elke golfvorm creëren in het arbritrary waveform memory. Dit met een maximale resolutie van 10-bit en een frequentie van 27.84MHz. Golfvormen als sin x/x en exponentiele stijg- en daaltijd zijn al voorgeprogrammeerd. Door middel van de optionele Waveform manager plus de software is het mogelijk om elke gewenste golfvorm te maken.

TG1010A Modulatiemogelijkheden

Er zijn ook verschillende modulatiemogelijkheden. Zo is standaard voorzien in AM (amplitude modulatie), FSK (frequency shift keying) en VCA (voltage controlled amplitude). Trigger/Burst is mogelijk met een maximum aantal cycles van 1023. Ook gated output en sweep is mogelijk. Middels phase looking kunnen meerdere generatoren aan elkaar worden gelockt. Standaard heeft de generator een RS232-interface en optioneel is er een GPIB-interface beschikbaar. Zoals u ziet, dus een uiterst complete generator. Laat u verrassen en bel eens voor de uiterst lage prijs..

Voor uitgebreide specificaties van de TTi TG1010A klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden