Isothermal Technology Limited (Isotech) is al jaren bekend als een leverancier van uiterst nauwkeurige temperatuur-meetapparatuur. Dit zijn met name de laboratoriummodellen als de microK, de milliK de TTi-22 en de TTi-7.
Nu introduceert Isotech de nieuwe handheld temperatuurmeter de TTi-10. Dit is een tweekanaals temperatuurmeter die gebruik maakt van Standard Platinum Resistance temperatuur probes. De temperatuur range loopt hiermee van -80°C tot 650°C.
De resolutie loopt van 0,001°C tot 200 graden naar 0,01°C boven de 200 graden. Afhankelijk van de probe en de gemeten temperatuur heeft u een meetnauwkeurigheid tussen de 0,02 en 0,05 graden Celcius. (Voor hogere nauwkeurigheden kunt u uiteraard bij ons terecht voor de TTi-22)

De TTi-10 heeft een mogelijkheid van opslag van de minimum, maximum en gemiddelde waarde tot 4000 meetpunten. Het meetinterval is instelbaar van 1 seconde tot 30 minuten. Middels het standaard USB-interface en de Notepad software kunt u deze waarden eenvoudig uitlezen en grafisch weergeven op de PC. Uiteraard heeft u de keuze van uitlezing in graden Celcius, Kelvin of Ohms.
Met deze handheld referentie temperatuurmeter heeft u een ideale compagnon voor on-site metingen in combinatie met de Isotech QuickCal, FastCal en Isocal-6 dryblocks.

Voor een uitgebreide datasheet van de TTi-10 klikt u hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden