Hoe selecteer ik de juiste digitizer voor mijn applicatie?

Om engineers en wetenschappers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in PC-gerelateerde digitizer technologie heeft Spectrum een handboek uitgegeven. Dit handboek toont de voornaamste producteigenschappen van digitizers en laat ook zien wanneer een digitizer een oscilloscoop kan vervangen. Het 120 pagina tellende boekje is volledig in kleur afgedrukt: een aantal grafische foto’s belichten en verklaren de voornaamste digitizer concepten en hun applicaties.

Onderwerpen die worden behandeld zijn onder andere: hoe en wanneer kies je voor een digitizer, verklaring van de verschillende termen en vergelijking van de prestatie ten opzichte van andere apparatuur, zoals digitale oscilloscopen. In een paar secties van het handboek wordt uitgelegd hoe de beste prestatie uit een product gehaald kan worden, met nadruk op testsnelheid en nauwkeurigheid. Aan de hand van voorbeelden wordt getoond hoe een digitizer opgesteld kan worden en hoe verschillende data acquisities, trigger en uitleesmodes gebruikt kunnen worden om te garanderen dat belangrijke events altijd worden vastgelegd en dat de verkregen data ook zo snel mogelijk wordt geanalyseerd.

Andere voorbeelden tonen de effecten van passende meetversterking en verduidelijken hoe digitizers met een verscheidenheid aan probes en sensors gebruikt kunnen worden.

Vervolgens wordt in het handboek het belang van software en hun effect op project development aangehaald. De structuur van device drivers wordt verklaard en hoe je kaarten kunt programmeren aan de hand van huidige populaire programmeertalen. Voor degenen die zelf niet een eigen code willen ontwikkelen, vindt u in het boek ook een sectie over SBench6, een grafische gebruikersinterface die u in staat stelt om Spectrum digitizers aan te sturen zonder dat enige programmering nodig is!
Bovendien heeft het handboek een sectie over signal processing. Hierin worden de voordelen van het gebruik van technieken zoals signal averaging en frequency domain analysis belicht en worden de verschillende voor- en nadelen besproken.

Het handboek is een goede referentie voor iedereen die een digitizer gebruikt of erover denkt te gaan gebruiken. Mocht u geïnteresseerd zijn in een gratis exemplaar van dit handboek, dan kunt u er via deze link één aanvragen.
(Graag uw n.a.w. gegevens en telefoonnummer vermelden.)

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden