Electronische belasting tot 1200V

De ZS-serie elektronische belastingen van H&H is inmiddels al weer enige jaren op de markt.
De reeks bestaat uit meer als 100 modellen lopend van 500W tot 40kW, spanningen van 60V tot 800V, stromen van 30mA tot 2700A en vervolgens nog speciale versies met waterkoeling of specifiek ontwikkeld voor het testen van brandstof cellen.

800V is al vrij uitzonderlijk in de markt voor elektronische belastingen maar de ZS-serie wordt nu uitgebreid met een serie loads met een maximale spanning van 1200V. Uiteraard behouden ook deze modellen de gebruikelijke eigenschappen uit de ZS-serie. Zo hebben deze loads een mode voor constant voltage, constant current, constant power en constant resistance. Elke mode heeft minimaal twee ranges zodat u ook in het lage bereik nauwkeurige instellingen kunt maken. Daarnaast is het mogelijk om met de H&H units de snelheid van de regeling te veranderen van snel naar medium en langzaam. Dit uiteraard geheel afhankelijk van de testen die u wilt uitvoeren.

Daarnaast zijn er verschillende interface opties, is het mogelijk om dynamische belastingen uit te voeren en middels het interface zelfs speciale belasting profielen samen te stellen. Voor de modellen tot 120V is er ook een nul volt optie beschikbaar waarbij de belasting dus echt vanaf nul volt mogelijk is. (standaard vanaf 0.5V).
Daarnaast is er ook een data acquisitie optie voor spannings/stroommeting bij bijvoorbeeld het registreren van MPPT grafieken of bijvoorbeeld inrush stroom.

Voor uitgebreide specificaties van de H&H ZS-serie klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden