De SFRA45 van Newtons4th is een portable Sweep Frequentie Response Analyzer met een bandbreedte van 5Hz tot 45 MHz.

Deze SFRA is o.a. volledig geschikt voor het vaststellen van de frequentie respons van Power Transformatoren conform IEC60076 part 18. Deze portable unit is batterij gevoed en heeft een kleuren LCD scherm.
De speciaal ontwikkelde software geeft de gebruiker de mogelijkheid om een databases te creëren waarin historische karakteristieken kunnen worden vergeleken met actuele sweeps voor nadere analyse. Ook wel “Fingerprint Comparison” genoemd.

De Sweep Frequency Response Analyzer injecteert signalen met verschillende frequenties  in de transformator windingen. Hieruit volgt een Gain vs Frequency karakteristiek welke als zogenaamde vingerafdruk bij de betreffende transformator hoort.
Tijdens de levensduur van de transformatoren kunnen door het opnemen van nieuwe karakteristieken eventuele gevolgen van veroudering of defecten in beeld worden gebracht.
Over het algemeen wordt de SFRA toegepast bij de kwaliteit meting. Voor en na de kortsluittest, voor en na het transport en tijdens het periodiek onderhoud.
De unit wordt geleverd in een koffer inclusief de meest gebruikte accessoires voor de power transformator metingen.

Voor uitgebreide specificaties van de SFRA45 verwijzen wij graag naar de uitgebreide datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden