Hoogspanning DC voedingen met geïsoleerde uitgang in 2,4,6,8,en 10KW uitvoering, 2U hoog.

Magna-Power, marktleider in hoog vermogen, programmeerbare DC voedingen, heeft haar succesvolle XR serie aangevuld met 15 nieuwe modellen.

Deze modellen garanderen een volledig geïsoleerde output tot een spanning van 2000Vdc en zijn leverbaar tot een vermogen van 10 kW. Dit in een behuizing met een hoogte van slechts 2U. De nieuwe 1250Vdc, 1500Vdc en 2000Vdc voedingen voldoen daarmee aan de vraag binnen gallium nitride (GaN) en silicon carbide (SiC) apparatuur, high-voltage DC/DC converters, en binnen de olie, gas en spoorweg gerelateerde toepassingen.

XR Series modellen zijn standaard geschikt voor monitoring en aansturing via verschillende bronnen zoals computer interfaces en via de geïsoleerde analoge en digital I/O connector. Zo is ook een IVI driver beschikbaar voor gebruik met LabVIEW™ en LabWindows™. Optioneel zijn de XR serie voedingen, geschikt voor verschillende computerinterfaces zoals: LXI TCP/IP Ethernet (+LXI), IEEE-488 GPIB (+GPIB), USB en RS-485.

Voor uitgebreide specificaties van de Magna Power XR-serie verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden