Ook dit jaar is TTMS weer van de partij geweest bij de beurs Electronics & Automation in de Jaarbeurs te Utrecht.
Naast de wat meer bekende applicatieopstellingen, werd op onze stand ook een voorbeeld van een Micro-Grid getoond. Door middel van een live presentatie, kon u zien hoe zoiets in zijn werk gaat.

Er was meer.
Elektriciteit kan worden opgewekt door zonne- en/of windenergie. Maar wat als de zon achter de wolken verdwijnt of de wind gaat liggen? Wat als grootverbruikers, zoals bijvoorbeeld de trein, gaat rijden? Hoe zit het dan met de energietoevoer /-afname? Zakt de spanning in of wordt die juist te hoog? Zaken waar u netbeheerder allemaal rekening mee moet houden.
Om zichtbaar te krijgen wat dit inhoudt, had TTMS een Grid simulatie op de stand. Compleet met zonne- en windenergie en een treintje. Door middel van een dynamo werd de simulatie bestuurd. Bezoekers werden uitgenodigd om de spanning van deze Micro-Grid constant te houden bij de wisselende omstandigheden. Elke dag werd een dagwinnaar gekozen.

Inmiddels hebben de dagwinnaars hun prijs toegestuurd gekregen.

HARTELIJK GEFELICITEERD!

Willem Tulp uit Rotterdam
Thomas Kessels uit Utrecht
Jan Peter Feijen uit Leeuwarden

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden