Quantum Data heeft recentelijk een nieuwe optie toegevoegd aan hun serie 882E-videogeneratoren/analyzers. De 882E kan videotestbeelden genereren voor HDMI displays, waarbij tevens kan worden onderzocht of het display voldoet aan de HDMI- en HDCP-standaarden. Daarnaast kunnen ook de inkomende signalen van bijvoorbeeld een DVD-speler of een SetTop box worden getest. Met de nieuwe optie worden deze testen verder uitgebreid en wel dusdanig dat u met deze combinatie een volledige compliance test kunt uitvoeren voor het HDCP-protocol. Hiermee is Quantum Data de eerste firma met een commercieel verkrijgbare HDCP compliance testsysteem.

Dit maakt deze unit uiteraard interessant voor de ontwikkeling van nieuwe HDMI-apparatuur, maar ook als tester voor bijvoorbeeld kabel TV-exploitanten. Deze exploitanten krijgen nu klachten, omdat bijvoorbeeld hun SetTop-box niet goed zou werken middels de HDMI-aansluiting. In werkelijkheid blijkt dan vaak dat de (oude) Flat Panel TV niet voldoet aan de standaarden.

Voor uitgebreide informatie van de Quantum Data HDMI/HDCP compliance test solution klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden