H&H heeft haar programma aan DC loads verder uitgebreid met de nieuwe PLI serie.

Er zijn 15 modellen beschikbaar met een spanning oplopend van 60V tot maar liefst 800V (stromen van 12A tot 120A piek) bij vermogens van  600W, 1400W en 2100W.
De minimale spanning om de maximale stroom te kunnen trekken bedraagt slecht 1,4V. Ook deze loads zijn tijdelijk 1,5 tot 2x over belastbaar (uitvoeringen tot 300V).
De H&H PLI is standaard voorzien van RS232, USB, LAN en zelfs met CAN. Door de CAN interface is uitlezing en aansturing met automotive applicaties zeer eenvoudig. Verder is er ook een analoge interface voor zowel aansturing als uitlezing van de parameters en meetwaarden en deze kan optioneel ook galvanisch gescheiden worden uitgevoerd.

Naast logging via alle data interfaces is het ook mogelijk lokaal de data op te slaan op een USB stick en rechtstreeks met de PLI te loggen. Ook kan een volledig variabele patroon tot 250 verschillende instelpunten als dynamisch load profiel worden opgeslagen en uitgevoerd.

De PLI kan in de drie standaard load modes, Constant Current, Constant Resistance en Constant Volt bedreven worden.
H&H heeft met de PLI een uitzonderlijke reeks loads die een betaalbare oplossing bieden voor al uw applicaties tot 2100W en met de mogelijkheid tot 800V is dit zeker een unieke oplossing.

Optioneel is ook een rackmount kit voor montage in een 19″ rack beschikbaar.
Voor uitgebreide specificaties van de PLI-serie verwijzen wij graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden