Hoogspanningsvoeding tot 10kV in een 2U hoge behuizing

Magna-Power Electronics, markt leider in hoog vermogen programmeerbare DC voedingen, heeft haar betrouwbare en succesvolle XR serie uitgebreid met DC hoogspanningsvoedingen.

Met een hoogte van slechts 2U zijn nu 2,4,6,8, en 10kV modellen beschikbaar in vermogens tot maar liefst 10 kW. Het ontwerp van deze hoogspanningsvoedingen is gebaseerd op de ruimschoots bewezen current-fed technologie door gebruik te maken van hoog frequent IGBT switched mode techniek.

De XR-serie heeft een programmeer nauwkeurigheid van ± 0.075% en voor de hoogspanningsmodellen geldt een spanningsrimpel van slechts ≤ 0.15% RMS.
Dit maakt deze voedingen tot de meest nauwkeurige DC voedingen in de markt. Deze hoogspanningsvoedingen zijn leverbaar met een positieve of negatieve uitgang ten opzichte van aarde.

Toepassingen zijn te vinden binnen PV productie, Capacitor charging, Laser Power, Isolatie testen, ATE systemen, OEM en laboratorium onderzoek.

Alle Magna-Power DC voedingen worden standaard geleverd met front bediening ,een 37-pin geïsoleerde, analoge-digital I/O voor een uitgebreide remote bediening en een RS-232 interface voor aansturing vanuit een computer.
Optioneel zijn LXI TCP/IP Ethernet Interface, IEEE-488 GPIB Interface, en USB  beschikbaar.

Voor uitgebreide informatie vind u hier de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden