Hoogspanningsvoeding tot 10kV in een 2U hoge behuizing

Magna-Power Electronics, markt leider in hoog vermogen programmeerbare DC voedingen, heeft haar betrouwbare en succesvolle XR serie uitgebreid met DC hoogspanningsvoedingen.

Met een hoogte van slechts 2U zijn nu 2,4,6,8, en 10kV modellen beschikbaar in vermogens tot maar liefst 10 kW. Het ontwerp van deze hoogspanningsvoedingen is gebaseerd op de ruimschoots bewezen current-fed technologie door gebruik te maken van hoog frequent IGBT switched mode techniek.

De XR-serie heeft een programmeer nauwkeurigheid van ± 0.075% en voor de hoogspanningsmodellen geldt een spanningsrimpel van slechts ≤ 0.15% RMS.
Dit maakt deze voedingen tot de meest nauwkeurige DC voedingen in de markt. Deze hoogspanningsvoedingen zijn leverbaar met een positieve of negatieve uitgang ten opzichte van aarde.

Toepassingen zijn te vinden binnen PV productie, Capacitor charging, Laser Power, Isolatie testen, ATE systemen, OEM en laboratorium onderzoek.

Alle Magna-Power DC voedingen worden standaard geleverd met front bediening ,een 37-pin geïsoleerde, analoge-digital I/O voor een uitgebreide remote bediening en een RS-232 interface voor aansturing vanuit een computer.
Optioneel zijn LXI TCP/IP Ethernet Interface, IEEE-488 GPIB Interface, en USB  beschikbaar.

Voor uitgebreide informatie vind u hier de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2018 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden