Ohm-Labs precisieweerstanden en stroomshunts. TTMS heeft recent het produktenpakket uitgebreid met de kalibratieweerstanden en stroomshunts van Ohm-Labs. Ohm-Labs is een Amerikaanse fabrikant die in 1970 is gestart met de produktie van draadgewonden precisieweerstanden. Het huidige programma bestaat uit precisiestandaardweerstanden en stroomshunts voor kalibratielaboratoria. Er is een complete range aan olie- en luchtweerstanden van 10µΩ tot 10MΩ.

Ook is er een speciale serie voor de hogere weerstanden tot 10TΩ. De Smartresistor is een portable set van kalibratieweerstanden in een gesloten, temperatuur-gecontroleerde behuizing.
Naast de precisieweerstanden heeft Ohm-Labs een serie stroomshunts van 0.1A tot 1000A. De MCS is een set van 5 stroomshunts (1A tot 300A) die elk op een stabiele temperatuur worden gehouden, onafhankelijk van de stroombelasting.

Voor meer informatie over Ohm-Labs zie ook de leveranciers pagina.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden