De bekroonde ISOCAL-6 serie was de eerste temperatuur kalibrator, welke zowel als “dry block” ook als vloeistof bad gebruikt kan worden. De Isotech Advanced Series blijft het enige apparaat in de markt dat op zes verschillende wijzen geconfigureerd kan worden voor het kalibreren van de verschillende temperatuur sensoren. Zo heb je een dry block functie en een temperatuur bad functie. Maar ook een black body (infrarood temperatuurmeters) oppervlakte temperatuurmeters, fixed point cells voor nauwkeurige SPRT kalibraties en een ijsbad functie.

De Isotech Advanced Series werd in het verleden al eens uitgebreid met modellen met een ingebouwde temperatuur indicator (uniek voor die tijd), de site versions. Isotech heeft nu deze serie opnieuw uitgebreid met de Isotech Advanced Series . Een nieuwe reeks van “dry block” kalibratoren met een nog hogere nauwkeurigheid en met nog meer functionaliteit.

Er is nu bijvoorbeeld een meerkanaals temperatuur indicator (3) met geavanceerde logging mogelijkheden. Er kan een kalibratie sequence worden geprogrammeerd waarbij de ingestelde temperaturen automatisch worden doorlopen en de meetgegevens van de DUT automatisch worden opgeslagen. Dit levert een hogere efficiëntie op voor uw kalibratie proces. Gegevens worden “gelogd” op een USB-geheugenstick of het interne geheugen en kunnen direct in Microsoft Excel™ geopend worden. Uitlezing is ook mogelijk via het standaard LAN interface.

Het bereik van de ISOCAL 6 series gaat van -45˚C tot 1200˚C De brede inzetbaarheid uit zich met namen door het kunnen kalibreren van RTD’s. Thermocouples, Thermostaten, Thermistors en proces inputs (4-20mA). Deze nieuwe blokken met een lichtere, sterkere constructie maken gebruik van de nieuwste technologieën om gebruikers te helpen met het kalibreren van een grote diversiteit aan industriële temperatuur sensoren. De nieuwe geavanceerde modellen bestaan naast de huidige reeks modellen, zodat gebruikers het model kunnen kiezen welke het meest geschikt is voor hun individuele toepassing.

Voor de uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de nieuwe Isotech website.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden