LED driver test instrumentatie van Chroma voor toepassingen LED’s

Het aantal toepassingen van LED’s neemt steeds verder toe. Uiteraard in de LED lampen zoals we die thuis kennen en backlights van uw TV, maar ook meer en meer als straatverlichting, verlichting in tunnels en stadions. Voor de optimale sturing van hoogvermogen LED’s is een LED driver nodig. Een goede stroombron om uw toepassing optimaal te laten functioneren.

Op maat gemaakte testtoestellen

Bij het testen van een LED driver komt heel wat kijken. Dit gaat van het testen van de uitgang, de ingangskarakteristieken tot het testen van de ingebouwde veiligheden. Om dit te realiseren heeft Chroma een totaaloplossing die bestaat uit een hele reeks op maat gemaakte testtoestellen. Die start met de AC voeding waarmee we de verschillende net simulaties kunnen realiseren. Spanningen van 0 tot 300Vrms bij frequenties van 0 tot 1kHz, maar ook spanning dips, harmonische vervorming etc.

Om het rendement van de driver te bepalen heeft u een goede power meter nodig. Die meet dan gelijk de vervuilingen die de driver zelf op het net zet en de stabiliteit van de uitgang. Om de driver te testen is er een speciale LED load beschikbaar die alle karakteristieken van echte LED’s kan simuleren. Zo kunt u op een eenvoudige wijze vele belastingen van de driver op een constante en herhaalbare wijze simuleren. Daarnaast zijn er nog safety / hipot testers beschikbaar om ook deze specifieke testen uit te voeren.

Compleet 19″ testsyteem

Bij Chroma bestaat ook de mogelijkheid om dit als één geheel aan te schaffen in de vorm van een compleet 19″ testsyteem met software. Het grote voordeel van dit totale Chroma testsysteem is dat alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd. Met de software is het heel eenvoudig om een testprocedure aan te maken. Daarnaast worden alle meetresultaten opgeslagen en is er ook automatische rapportage mogelijk.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden