Chroma LED simulator model 63115A

De toenemende integratie van LED verlichting maakt dat aan de noodzakelijke LED drivers steeds hogere specificaties worden gesteld.

Een LED Load simulator is dan ook een welkome aanvulling bij de ontwikkeling en de karakterisatie van de verschillende LED Drivers.
De succesvolle 6310A serie met elektronische belastingen van CHROMA ATE is dan ook opnieuw uitgebreid met een LED load simulator, Model 63115A.
Deze 300 Watt module is met zijn 600V / 10A specificatie ontwikkeld voor het simuleren van verschillende LED load karakteristieken.
Het gebruik van een weerstand of een “gewone” elektronische belasting tijdens de ontwikkeling heeft een aantal nadelen.
Dit komt omdat de LED te karakteriseren is in een zogenaamd forward voltage en een operating resistance. (zie figuur 1).

Een normale elektronische belasting is dan ook niet in staat om de werkelijke LED karakteristiek te simuleren. Met de 63115A is de zogenaamde LED dynamic resistance (Rd) en de internal rersistance (Rr) te programmeren.
Hierdoor is ook de LED ripple current te simuleren.
Met het model 63115A heeft CHROMA ATE nu 3 verschillende LED load simulatoren in de 6311xA serie. De LED loads hebben een 16 bits meetfunctie waarmee spanning en stroom waarden kunnen worden teruggelezen. Verder zijn ze beveiligd tegen OC,OP,OT en is er een OV alarmering.

Voor een compleet overzicht van de 6310-serie elektronische belastingen klik hier voor de 6310A datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden