Magna-Power DC loads: de ALx, ARx en WRx series

Magna-Power is al vele jaren bekend als fabrikant van robuuste DC voedingen in de range van 1.6kW tot 2MW +, met spanningen tot 10kV en stromen tot 24kA.
Deze Magna-Power DC loads moeten uiteraard ontwikkeld en getest worden en met de kennis die Magna-Power daarmee heeft opgedaan, komen zij nu met een complete modelreeks aan DC loads.

De ALx serie is gebaseerd op lineaire MOSfet technologie, zoals we die ook terug zien bij andere fabrikanten. De vermogens in deze reeks zijn beperkt tot 2.5kW. Door het specifieke warmtemanagementsysteem van Magna-Power, dat ook gebruikt wordt in de compacte voedingen, is een goede en langdurige werking ook bij hogere omgevingstemperaturen gegarandeerd.
De ARx serie is een reeks die gebaseerd is op de compleet nieuw ontwikkelde actieve weerstand technologie. Hierbij wordt de lineaire Mosfet technologie gecombineerd met een netwerk aan hoogvermogens weerstanden die binair kunnen worden geschakeld.

Dit heeft twee grote voordelen. Eén is de prijs van deze load, en twee is de snelheid waarmee de weerstand kan worden gevarieerd. De ARx serie loopt van 7.5kW tot 45kW +.
De WRx serie is op dezelfde technologie gebaseerd als de ARx serie maar dan gecombineerd met een specifiek ontwikkeld water gekoelde koelblokken. De vermogens in deze serie lopen van 15kW tot 120kW +.

Deze loads zijn ontwikkeld voor het testen van DC voedingen, DC-DC convertors, batterijen, zonnepanelen, brandstofcellen, etc. Uiteraard zijn deze modellen toe te passen in zowel ontwikkeling, kwaliteitscontrole als productie.

Voor een compleet overzicht van de Magna-Power DC loads verwijzen wij graag naar de Magna-Power DC load website.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden