Het is ons weer gelukt!
In onze dagelijkse zoektocht naar unieke oplossingen voor onze klanten hebben wij weer een leverancier gevonden die ons brede produktengamma aan regelbare voedingen aanvult met een uniek assortiment zware DC-voedingen.

Magna-Power is een Amerikaanse leverancier, is opgericht in 1981 en heeft zich destijds vooral gericht op voedingen voor magneten. Door mond-op-mondreclame nam de vraag naar Magna-Power-voedingen al snel toe waarna is overgegaan op productie van voedingen met standaard modules. Deze modules zijn in verschillende configuraties samen te stellen tot unieke voedingen.

De huidige range aan voedingen loopt van 2kW tot 900kW opgesplitst in 4 series.
In de 2U XR-serie gaan we van 2kW tot 8kW bij een maximale spanning van 1000V en stroom van 375A.
De TSii-serie start bij 5kW en loopt door tot 45kW met een maximale spanning van 4000V en stroom van 2700Amp.
De MSii serie gaat vervolgens van 30kW tot 75kW en de MTIV-serie van 100kW tot 2MW.
De voedingen zijn standaard voorzien van een RS232-interface en een geïsoleerde analoge besturing. Optioneel zijn GPIB, USB, RS485 en LXI.

Zie de persberichten bij voedingen om meer te weten te komen van de verschillende modellen.

Bent u op zoek naar de juiste regelbare voeding voor uw applicatie?
Laat het ons weten en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Voor uitgebreide informatie over Magna Power zie ook de leveranciers pagina.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden